dressyrstar

Alla inlägg under december 2011

Av Johanna Forssell - 21 december 2011 08:16

Gick upp 7.10 och kolla på julkalendern, sen har jag bara suttit vid datan och ätit. Nu ska jag gå up och göra mig i ordning för sista skoldagen för året. Jag vet faktiskt inte när vi börjar igen, kanske ska fråga det i dag? ;)

Blir ett kort inlägg måste gå nu. Hörs sen!

   

Av Johanna Forssell - 20 december 2011 22:25

I dag va det skola 9-12 och sen åkte jag direkt till Väla där jag träffade mamma och Jenny. Vi handlade dom sista julklapparna så nu e de också avklarat. S k ö n t ! Sen kom även Johan dit och vi åt lunch där. Sen åkte vi hem, Jenny och ag gick ut red och mamma gick ut och mockade, ja jag vet det låter lite så...men vi lovade att ta disken efter maten sen. Sen har jag kollat på postkodsmiljonären, den där nya versionen och nu ligger jag i sängen och bloggar :) I morgon är det avslutning och jag behöver inte ta bussen förren 09.08 Vi går 10-12 och gemensam grötlunch. I dag i skolan kollade vi bara på film och städade. På Väla köpte jag (eller mamma rättare sagt) en uberfin tunika till avslutningen i morgon. Orkar inte ladda upp bild i dag får bli en anna dag, i morgon. En vit med volanger för halva priset :) Supernöjd :) Nästa onsdag är det som sagt dressyrtävling med Borah i Ängelholm (28/12) och på torsdagen den 29/12 är det pay & ride hoppning i Åstorp med Lotta :) Den första hopptävlingen e inbokad. Den 14/1 i Åstorp, lokal hoppning då. Sen några dressyr. Men ska sova nu. Godnatt!

 

Av Johanna Forssell - 19 december 2011 20:56

Nu ska jagkolla på dom nya avnitten av 2 1/2 men på 6:an. Min favoritserie :D

 

Av Johanna Forssell - 19 december 2011 18:33

Ja, när Jenny hade kommit hem så red vi en runda på 30 min. Knappt någon galopp då dom stått i en vecka. jenny red Lukas, jag Lotta också hade vi Borah som gemensam handhäst - hon va i mellan oss och vi höll i vars ett grimskaft. Det gick bra, alla va väldigt pigga och gillade att komma ut. Åååh vad jag har saknat att rida Lotta, även om hon inte e en perfekt häst och går lika bra som Borah så älskar jag verkligen henne och att rida henne, hon e så underbar att rida när man har hittat knapparna :) Mer än så är det väl inte att skriva om dagen sridtur men ni ska få massor av bilder på min älskling. Bilderna är tagna sommaren 2011. Jag har 20 styckensammanlagt som jag vill visa så ni får hälften nu och resten en annan dag :)

                   

Av Johanna Forssell - 19 december 2011 15:05

Eller jag har varit hemma ett bra tag. Måndag och tisdag slutar vi 12.30 och på onsdag är det avslutning. Har bara kolalt TV och data och ätit, väntar på att Jein ska komma hem från skolán (ha ha hon slutar inte förren 14.30) och sen sak vi nog rida. Både Lotta och Borah har stått sen förra tisdagen så det blir nog bara att rida ut en halvtimme eller så. I morse när vi tog ut hästarna hade Nemo täcket på och när jag kom hem hade han det inte på... hmm, sen hittade jag det ute i hagen. Hur i helvete har han fått av sig det?!! Knäppa häst. Men i skolan va det najs faktiskt. Vi hade en utvärdering och sen kolla vi film. En väldigt väldigt bra film. Kan tycks va lite barnslig menden är så himla rolig. Omg alla skratta hela tiden (speciellt lärarna).Den heter Die Elf (tomtenissen) Jätterolig och julig :D HISS!

Aja, ska gå och dra på mig ridbyxorna, på tal om ridbyxor, så här såg dom ubersnygga ridbyxorna jag önskar mig ut. OBS! MYCKET snyggare i verkligheten.

 

Av Johanna Forssell - 19 december 2011 14:55

Dag 1: Bästa grenen

Dag 2: Favorithästen + bild

Dag 3: Denna musiken gillar jag

Dag 4: Mina svaga sidor inom ridningen

Dag 5: Mina starka sidor inom ridningen.

Dag 6: Favorit utrustning

Dag7: Min hästhistoria

Dag 8: Framtidsdrömmar


Om jag sak va ärlig så gillar jag....ingen muik. Har aldrig varit en "musikmänniska". Fast ibland (men inte ofta) blir jag jättesugen på att lyssna på musik. Innan gillade jag Michael Jackson men jag ahr ingen´som jag tycker är bra nu. Men för att svara på frågan: Min favoritmusik är när skodda hovar går på asfalt :D

Av Johanna Forssell - 18 december 2011 18:02

......men har inte haft tid. I förmiddags koka vi knäck, brunkål och gjorde annat julgodis. Sen åkte vi och köpte julgran (eller högg, vi hugger alltid vår egen julgran och tar hem den i hästtransporten). När vi kom hem fika vi med lussekatter ochjulmust och sen körde mamma, Jenny och jag till Hööks och fick köpt lite av de julklappar som var kvar. Jag köpte bara dom tofflorna till mormor. Sen har det inte hänt så mycket. Ska gå och duscha, äta kvällsmat och kolla på julkalendern. Jag blev förälskad i ett par vita helskodda ridbyxor på Hööks i dag. Mina har gått sönder i dragkedjanefter 3 månader (dålig kvalitee) och jag tävlar så ofta så jag behöver ett par BRA. Dom hade ksoatt 599:-och nu kostade dom 278:- Den enda storleken som fans kvar va 42 men jag testa i alla fall dom och dom va lika stora som ett par 38. Önskar mig dom sjukt mycket faktiskt. I morgon ska jag i alla fall gå till skolan även om jag fortfarande inte e helt bra. Men vi går bara 9-13 i morgon :)


Av Johanna Forssell - 17 december 2011 23:31

Nu är jag klar och har packat in nästan alla julklappar. Ska bara slå in farmors och farfars, köpa en till till mamma (vet precis vad jag sak köpa) och en sak till till mormor. Måste åka till Hööks i morgon och köpa den saken till mórmor, vill verkligen ha det till henne och dom ser ursköna ut. Hon fryser väldigt ofta om tassarna så dessa passar perfekt. Måste bara dit i morgon för är rädd att dom ska ta slut annars. Har ni kommit på vad det är?? Ett par roliga luddinnetofflor från Hööks då för 99:- Mycket bra pris faktiskt :)

 

Visst e dom snygga? :)

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om min blogg? Inläggen, bilderna, uppdateringen ALLT! Svara ärligt :)
 Dryg
 Bra men dålig uppdatering
 Jättebra!
 5/10
 Jättedålig (kommentera vad jag ska ändra på)
 Ókej men inte mer

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Träning


Ovido - Quiz & Flashcards