dressyrstar

Alla inlägg under januari 2012

Av Johanna Forssell - 18 januari 2012 16:11

Är hemma nu och poppar popcorn, läser världens bästa bok och bloggar :) Skönt att kunna ta det lugnt innan man ska ut och träna senare. Dagens outfit blir röd/vinröd jättetråkigt att jag inte kan ge er en bild men jag kan skriva i alla fall :)


HÄST


* Vinröda lindor - Hööks

* Cremefärgat schabrak med vinröd passopal - Hööks

* Svarta boots - Hööks

* Dressyrsadel + träns - okänd + Ullared

* Rödrutigt ridtäcke - Hööks


RYTTARE


* Svarta ridstövlar - Hööks

* Röda ridbyxor emd svart helskoning - Ullared

* Vinröd fleecetröja + en grå/blå klubbjacka - Hööks

* Sporrar - Ullared

* Hjälm - Hööks

* Svarta handskar - Hööks


Kan lägga ut lite av det jag ska ha från Hööks. OBS inte allt och ungefär samma. Vissa saker har utgått.

              

 

Visste ni föresten att Hööks har 75 % rea på utvalda saker till både häst och ryttare och att dom har 20 % rabatt på alal täcken!? Hööks´, here I come.

 

Nu ska hag käka poppisar och läääääsa innan jag sak äta, byta om och gå ut för att fixa hästen :) Berättar om träningen sen.

Av Johanna Forssell - 18 januari 2012 07:33

Nu ska jag bara trycka i mig den sista knäckebrödet sen ut och ge hästarna och sen skolan. Kommer hem 15.10 och sen Jan träning.

Av Johanna Forssell - 17 januari 2012 16:55

Har kommit in i en period då jag inte har någon lust att blogga. Och jag har inga ideer heller. Ni kanske kan tipsa mig? :) Lite vad som hänt på sistone kanske ;) I måndags skrittade Jenny Nemo för första gången sen innan jul. Pigg häst eller vad? Så då va ju jag också tvungen att ta det lugnt med Lotta, Nemo ska ju bara skritta 30 minuter per dag. Vi skrittade till Lillgården, jag red igenom Lotta lite snabbt på banan 10 min och sen skrittade vi hem, vilket tar 10 minuter om man bara skrittar. Í dag ska hon stå för jag kom inte hem förren 16.15 så hon brukar stå varje Tisdag. I morgon börjar även Jan träningen igen, vilket ska bli kul att få sätta igång med tröningen på "riktigt" igen, då menar jag att träna för tränare. I Kullabygden är där en Hoppclinic den 11-12 Fenbruari som jag aknske ska va med på. Kolla www.kullarf.com och läs, det är lördag och söndag på kvällen och kostar 550:- Det blir alltså en hästfri dag i dag volket jag ahtar, måste ut och mysa lite med dom ändå. I kväll ska jag duscha och plugga :) Tråkiga inlägg jag vet, men har noll ideer just nu. Sen är det även jättetråkigt att jag inte fått rätt på bilderna så ni kan få nya bilder varje dag :( Jaja, det va allt för mig ha det bra!

Hej

Av Johanna Forssell - 16 januari 2012 18:24

I dag skrittade vi till Lillgården och bara red där 10 minuter. Nemo ska bara skritta 30 min nu. Men hon va bra framme för skänklen och fin i handen. Nu är det bara plugg som gäller till klockan 20 då jag sak kolla på ett program :) Ha de

Av Johanna Forssell - 16 januari 2012 12:45

Dessa vita ridbyxor från Pikeur är så himla snygga. Kostar 1323:- Finns på Mark Todds sortiment.


+ Snygga

+ Stilrena/fin färg

+ Ser riktigt sköna ut

+ Helskoningen


- Priset

- Hög i midjan


 

Av Johanna Forssell - 15 januari 2012 21:43

Nu är jag klar med allt till i mrogon och så. Nu är det bara lite kvällsfika/godis´, datan och sen lägga sig och läsa lite innan jag somnar. Vet ej hur jag ska rida med Lotta. Känns som allt klarna upp nu lite. Äntligen bestämt gymnasilinje och skola, Lotta går bara bättre och bättre i både dressyr och hoppning, på onsdag börjar Jan träningen igen, dom första tävlingarna är inplanerade och skolan går helt okej nu. Nu är det bara att fixa en prao plats till vecka 9 också. Något förslag var man kan va som har med djur och göra så vore jag mycket tacksam. Alla som ger ett förslag får en länkning :) Nu ska jag krypa ner under täcket och gosa. Godnatt.

Av Johanna Forssell - 15 januari 2012 19:32

Gud va det känns skönt! Har äntligen bestämt vilket gymnasie jag ska gå på. Jag ska gå Naturvetenskap - profil ridning på Helsingborgs Ridgymnasium. Verkar super bra. Rider 2 gånger i veckan jämna veckor och 3 gånger i veckan udda och man kan läsa vidare efter gymnasiet om man vill.

Av Johanna Forssell - 15 januari 2012 14:34

Dena sidan e jättebra och ahr väldigt intressanta artiklar. Läs!

http://equipage.se/artiklar

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om min blogg? Inläggen, bilderna, uppdateringen ALLT! Svara ärligt :)
 Dryg
 Bra men dålig uppdatering
 Jättebra!
 5/10
 Jättedålig (kommentera vad jag ska ändra på)
 Ókej men inte mer

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Träning


Ovido - Quiz & Flashcards