dressyrstar

Alla inlägg under februari 2012

Av Johanna Forssell - 22 februari 2012 21:50

Hissar Schockemöhle Sports saker. Det är dom finaste och snyggaste utrustning till häst och ryttare som finns. Jag älskar ALLA deras saker   Speciellt det oranga och brungråa schabraken.

                   

Av Johanna Forssell - 22 februari 2012 17:13

Nu har jag lite tid över för bloggning. I morse åkte mamma och jag och köpte foer till katter och hästar. Lantmännen har utförsäljning på hästsaker och där fanns lindor för 25:- Dom va röd, rosa, oranga. Någon konstig färg. Fast jag köpte inte dom för att dom skulle inte passa till schabraket som är nästan helt oranget. Och sen måste man ju spara till GHS också! Halva anledningen för att man åker dit är ju för att gå på mäsan i alla fall för mig. Sen åkte vi till skogen med hästarna. Det va skönt, där blåste ingenting i skogen. Lotta va P-I-G-G vilket jag gillar skarpt. Vi hoppade några stockar som va lika breda som höga, då tände hon till ännu mer (om det nu va möjligt). Glöm inte kolla på "Årets häst" där bidragen kommit upp nu på www.pownieskvaller.blogg.se Lotta är med :)

Av Johanna Forssell - 22 februari 2012 10:11

Tjabba alla     I dag ska vi ta en tur till stranden med hästarna (om det inte börjar regna) Det går ju inte att bada med dom tyvärr, men vada i vattnet (det kan nog va super för Pejas sena) och så ska vi ta jättelånga strandgalopper :D Mamma tar med kameran förhoppningsvis så räkna med bilder! Nu ska jag ut och fixa henne innan vi kör. Stranden är föresten Sibirien i Ängelholm.

Av Johanna Forssell - 21 februari 2012 22:47

Godnatt alla. Nu ska jag sova. I morgon är mamma ledig så då ska vi göra något, vilket betyder inte mycket bloggning i morgon heller. Så e de i bland, man är visst mindre ledig när det är lov än när det är skola haha! Ska bara äta upp semlan, kolla kalrt programmet på TV och sen hoppa i säng. Så får vi se vad onsdagen bjuder på :) Ett dressyrpass på Pejan ska i alla fall fixas :) Godnatt så hörs vi i morgon. Någon som vet hur man laddar upp filmer på bloggen? Hade ju varit kul att filma ett dressyrpass. Vet ni så får ni gärna höra av er. Antingen kommentera eller mejla lotta.borah@gmail.com så får du en länkning.


Av Johanna Forssell - 21 februari 2012 20:52

Gud va skönt! Nu har jag äntligen skrivit klart SO-uppsatsen och skickat in den. 6 dgar "för tidigt" :) Så himla skönt. I dag har jag nästan bara varit i stallet hela dagen. Skrittade/travade Lotta ca 15 minuter på förmiddagen och lika länge på eftermiddagen. Hon måste gå mycketför att svullnaden i henens bakben ska försvinna. Men det är ju inte normalt att dom blir så svullna så jag tror vi får ta ett litet samtal med veterinären. Resten av kvällen blir det House på TV och äta semla. Fettisdagen i dag jue! Förlåt för dålig uppdatering men har varken tid eller lust just nu.

 

Världens gulligaste bild på Lotten   


Av Johanna Forssell - 21 februari 2012 10:11

Godmorgon Tisdag! Vakna rätt sent i dag ochduschade. I dag blir det som en helt vanliglovdag. Stallet, mocka, rida, TV och blogga så klart :) På fredag blir det GHS och då hoppas jag hitta många fina prylar. Bland annat en hopplatta och senskydd. HAr knappt något att skriva om nu så vi får höras i kväll helt enkelt.

 


Av Johanna Forssell - 20 februari 2012 19:35

Detta är ett fleecetäcke från Horze vår/sommar kollektion. Detta fleecetäcket gilla jag direkt. Fullkomligt älskar utstickande och färgglada saker Love from me   

 

BMI

Av Johanna Forssell - 20 februari 2012 09:38

<a href="http://raknaut.com/" title="BMI Test - räkna ut BMI"><img src="http://raknaut.com/wp-content/themes/raknaut/image/image.php?a=19.2&b=2" alt="BMI Test - räkna ut BMI"></a>

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om min blogg? Inläggen, bilderna, uppdateringen ALLT! Svara ärligt :)
 Dryg
 Bra men dålig uppdatering
 Jättebra!
 5/10
 Jättedålig (kommentera vad jag ska ändra på)
 Ókej men inte mer

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Träning


Ovido - Quiz & Flashcards